marți, 10 iulie 2018

De pe alte bloguri: Botezul Prințului Louis al Marii Britanii - video și poze


Prinţul Louis, al treilea copil al lui Kate și William, a fost botezat în cadrul unei ceremonii restrânse. Bebelușul de numai două luni a fost botezat la Capela Regală a Palatului St. James. Ceremonia a fost oficiată de același arhiepiscop care i-a botezat şi pe prinţul George şi prinţesa Charlotte. La fel și ținuta cu care a fost îmbrăcat prinţul Louis a fost purtată și de fraţii săi la botez.


Costumul este o replică a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, în 1841. A devenit între timp ţinuta oficială la botezurile membrilor familiei regale. Ținuta originală este conservată în arhivele familiei, dar în 2008 a fost realizată o replică a acesteia special pentru noii moştenitori.


Botezul lui Louis a fost și primul eveniment public la care Kate și William au apărut împreună cu toți cei trei copii ai lor. Prinţul William a venit de mână cu prinţul George şi prinţesa Charlotte. Alături le-au fost ducii de Sussex, Meghan și Harry.


Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) nu a participat, motivând că are agenda încărcată. Nici Ducele de Edinburgh (97 de ani) nu a fost prezent, dar el oricum nu prea mai are apariții publice.


De la botezul micului prinţ nu au lipsit nici sora Ducesei, Pippa (așteaptă și ea un copil), care a venit împreună cu soțul ei.


Prinţul Louis a avut şase naşi, prieteni apropiaţi şi membri ai familiei regale. După ceremonie a fost organizată o recepţie găzduită de Prinţul William şi Ducesa Kate Middleton la Clarence House.


VIDEO 1:
Familia regală intră în biserică pentru botez

VIDEO 2:
Sosirea lui Harry și Meghan alături de Charles

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu