joi, 6 aprilie 2017

Vânătoarea ouălor de Paște


De când avem copiii, avem și noi tradiții care să-i implice și pe ei. De Paște, le organizez în curte o vânătoare de ouă. Cam cum fac americanii. Le ascund de cu seara, în toată grădina, ouă kinder cu surprize și ouă vopsite. Decorez prin curte cu ouă colorate din plastic și panglici (anul ăsta o să le agăț în copaci pentru că am găsit unele cu tortițe, cum sunt globurile). Știu că sună kitschios dar copiii le adoră.


Îi înarmez cu coșulețe și le dau startul. Am pregătite și medalii (făcute de mine din carton colorat, în formă de ou și legate cu un șnur). La concursul ăsta toată lumea trebuie să ia locul întâi! Așa că se acordă locul I pentru: cele mai multe ouă găsite, cele mai multe ouă de aceeași culoare, cele mai multe ouă kinder, cele mai multe ouă adevărate etc. Și fiecare câștigător primește un cadou lăsat de iepuraș.

Remus avea doi ani și jumătate anul trecut de Paște. Își amintește tot și abia așteaptă sa facem din nou. Iar eu nu pot decât să mă bucur de bucuria lui. Anul ăsta va intra și Vlăduț în acțiune.

O să spuneți că nu toți sunt așa de norocoși să aibă o curte în care să organizeze vânătoarea ouălor. Dar și într-o garsonieră le poți ascunde. Iar copiii s-ar bucura la fel de mult.

Sărbători cu bucurie să aveți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu