sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Câștigătoarea concursului "Mama anului 2017"


Vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut propuneri din suflet pentru un suflet! Sunt sigură că fiecare mămică nominalizată s-a bucurat enorm că cineva s-a gândit la ea.

M-au impresionat comentariile voastre. Le-ați făcut o surpriză frumoasă mamelor arătându-le că le iubiți și le apreciați. Cel mai greu mi-a fost să nu dau și eu like la nominalizări. Au fost propuse într-adevăr niște super femei.

Pentru mine și pentru familiile voastre, TOATE sunteți câștigătoare! Eu nu știu nicio mamă care să spună că îi e ușor. Dar niciuna nu se împiedică de un astfel de detaliu atunci când vine vorba de copiii ei.

Premiul este unul singur și va merge la mama care a primit cele mai multe aprecieri. Ea este FĂNICA DUMITRESCU din Medgidia! Felicitări!!! Să vă bucurați de familia dumneavoastră, de copii, de nepoți și de prieteni! Să fiți mereu apreciată pentru ceea ce faceți pentru ei! Să nu uitați să-i mulțumiți în special norei dumneavoastră care v-a propus și care vă vede drept Mama Anului! Vă voi contacta în privat pentru a vă trimite premiul. Să vă fie de folos!

www.beostore.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu