sâmbătă, 23 decembrie 2017

Lovemade: Mic dejun de Crăciun - o surpriză pentru cei miciDimineața de Crăciun este una magică. Mai ales pentru copii. Dar cum ar fi ca surprizele să nu se termine după ce desfac cadourile?! Dacă spiritul Crăciunului s-ar regăsi și în farfuria de la micul dejun? Am făcut câteva modele simple, simple, dar de efect. Și dacă mă gândesc bine... cred că nu doar copiii s-ar bucura de ele.


Ardeii grași (unul roșu, unul galben și unul verde) n-au rezistat și s-au trasformat într-un brad cu globuri și chiar steluță în vârf. 


Săniuța care fuge prin farfurie și steluța sunt tăiate dintr-o felie de cașcaval. Șinele din sticksuri iar zăpada din iaurt.


Acest om de zăpadă e mai tradițional. Din lebăr. Adică a mâncat cam mult lebăr și și-a schimbat culoarea. Dar încă îl mai țin schiurile din castravete. Pentru cine mănâncă pâine cu unt și cu gem se impune clar o schimbare de Crăciun. Măcar de imagine. Acesta este un brad tăiat dintr-o felie de pâine peste care a nins cu unt și în care am pus globuri din gem.Trei cercuri din cașcaval, o căciulă din ardei gras verde, nasul din ardei gras roșu. Nasturii și mătura, tot din ardei. Și gata omul!


Locomotiva merge cu viteză mare spre o guriță pofticioasă! E făcută doar din banană și brânză calcică (din aia fără sare, care seamănă la gust cu brânza dulce de vaci).


Să aveți sărbători vesele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu