sâmbătă, 23 decembrie 2017

Lovemade: Mic dejun de Crăciun - o surpriză pentru cei mici



Dimineața de Crăciun este una magică. Mai ales pentru copii. Dar cum ar fi ca surprizele să nu se termine după ce desfac cadourile?! Dacă spiritul Crăciunului s-ar regăsi și în farfuria de la micul dejun? Am făcut câteva modele simple, simple, dar de efect. Și dacă mă gândesc bine... cred că nu doar copiii s-ar bucura de ele.


Ardeii grași (unul roșu, unul galben și unul verde) n-au rezistat și s-au trasformat într-un brad cu globuri și chiar steluță în vârf. 


Săniuța care fuge prin farfurie și steluța sunt tăiate dintr-o felie de cașcaval. Șinele din sticksuri iar zăpada din iaurt.


Acest om de zăpadă e mai tradițional. Din lebăr. Adică a mâncat cam mult lebăr și și-a schimbat culoarea. Dar încă îl mai țin schiurile din castravete. 



Pentru cine mănâncă pâine cu unt și cu gem se impune clar o schimbare de Crăciun. Măcar de imagine. Acesta este un brad tăiat dintr-o felie de pâine peste care a nins cu unt și în care am pus globuri din gem.



Trei cercuri din cașcaval, o căciulă din ardei gras verde, nasul din ardei gras roșu. Nasturii și mătura, tot din ardei. Și gata omul!


Locomotiva merge cu viteză mare spre o guriță pofticioasă! E făcută doar din banană și brânză calcică (din aia fără sare, care seamănă la gust cu brânza dulce de vaci).


Să aveți sărbători vesele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu