marți, 19 septembrie 2017

M-am săturat de mâncare sănătoasă! Vreau parizer!


Pește la cuptor cu legume, pui cu budincă de brocoli, supă, griș cu lapte. Cam asta le fac de mâncare copiilor și asta mănânc și eu. Nu am timp să fac pentru mine altceva. Și nici nu pot mânca junk food cu ei de față.

Am încercat să mănânc niște pate direct din conservă, închisă în cămară. Au simțit imediat mirosul și s-au înființat la ușă. Inclusiv pisica! A fost bătaie pe cutiuța de pate. Și ghici cine nu a mai apucat? Eu. Normal că aș putea lua mai multe cutii, dar nu vreau să le dau conserve.

Aaaa, și mai visez că mănânc kilograme de parizer! Dar nu din ăsta roz și fin care nu are niciun gust. Din ăla maroniu și gustos. Să tai o pâine în două și să fac un sendviș uriaș, muncitoresc. Ca în zilele când nu găteam. Vai, ce poftă îmi e! Nici nu știu dacă se mai găsește.

Iar seara... seara aș mânca un lighean de cipsuri cu sos guacamole. Nu cipsuri din astea noi, de fițe, din quinoa sau porumb, făcute la cuptor. Din alea din cartofi, prăjite în ulei. Sau creveți! Tot un fel de cipsuri pe care le prăjeam în ceaunul plin cu ulei și se umflau. Ce vremuri...

Dulciurile și sucurile nu-mi lipsesc pentru că (slava domnului!) nu îmi plac. Copiilor le fac mereu prăjituri, placintă, chec, clătite. Iar băutura lor preferată e ceaiul. La capitolul ăsta stăm bine. Măcar atât. Oricum mă gândesc la o strategie să-mi pun în aplicare un plan malefic. Dacă găsesc ceva din lista mea la Mega, mă duc singură într-un weekend. Mă opresc în parcare după cumpărături și iau prânzul în mașină. Dacă mă recunoașteți, vă rog să nu-mi bateți în geam. Nu vreau să fiu întreruptă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu